beats by dre cheap

PrEdStAvLjAnJe

Moderator 1 je Ridah... Zivi u Hrasnom, 1991 godiste, slusa hiphop i metal. Idemo u isti razz, druzimo se od prvog razzreda, i mogu sa sigurnoscu reci da smo najbolji jarani. Vezu nas mnoge dogodovstine, a prije svega nas spaja ljubav prema muzici i prema pisanju, tako da ce se ovaj blog ugl odnositi na muziku i tekstove koje pisemo nas dvoje.

Da krenem sa opisivanjem njegovih osobina. Kod njega cijenim to sto je uvijek tu kao neko ko obuzdava moj temperament, sto nije nimalo lahko imajuci u obziru kako brzo planem. Cijenim i to sto u njemu uvijek vidim osobu spremnu da se otkaci do daske, ali i da prica o ozbiljnijim stvarima kada je to potrebno. On mi je kao brat. Iako ja ne govorim cesto koliko mi znaci, reci cu ovom prilikom da ga volim puno :)

Moram jos reci da dobro pise, iako je tek pocetnik :) Uglavnom su u pitanju pjesme na njemackom jeziku... Prilicno dobre, lijepo izrecene misli... Inspiracija ga uglavnom uhvati po noci, i to je razlog zasto skoro pa i ne spava :):) Takodje ga inspirisu bushidove pjesme, koji mu je btw idol.

Ridah je ZaKoN lik i sretna sam sto ga imam uz sebe :):)

 

The_Kids_Of_Death
http://djecasmrti.blogger.ba
21/06/2008 18:40